EUR: 323,44 Ft
CHF: 287,81 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Fordulat! Dolly nagy bejelentést tett

Az egész országot megrendítette a szomorú hír, amikor január 20-án elhunyt  Kékes Zoltán a legendás Dolly Roll együttes vezetője. Pár nappal később a zenekar énekesnője bejelentette, a Dolly Roll sem működik tovább ebben a formában. Most azonban örülhetnek a rajongók, ugyanis Dollyt ismét láthatják majd a színpadon.

Dolly Plusssz néven folytatja új csapatával a legendás énekesnő!


„Olyan érzésem van, mint 1983-ban, amikor elkezdtük, és összeadódtak az energiák. Most ugyanolyan erőt érzek magamban, mint 34 évvel ezelőtt. Hihetetlen jó csapat jött össze, hihetetlen energiák szabadulnak fel, épp ez fogja a csillagokba emelni a produkciót, aminek a közönség lesz a legnagyobb nyertese. Nagy, színház jellegű show-műsoraink lesznek díszlettel és jelmezekkel” – árulta el Dolly

Kékes Zoltán halála után egy ország találgatta, vajon milyen formában folytatja tovább Dolly a zenélést. Mert az, hogy folytatja, nem volt kérdés, a rajongóknak csupán az okozott fejtörést, hogy kedvenc énekesük szólóban megy tovább, vagy új csapatot szervez maga köré.


„Azoknak lett igazuk, akik az utóbbira szavaztak – meséli mosolyogva Dolly. –  Legalább olyan nagy formátumú dolog előtt állunk, mint ahogyan annak idején, a Hungáriát követően a Dolly Roll is állt. Bizony, a Dolly Plusssz visszahozza azt az életérzést, amit a 80-as évek 3 teherautós nagy országjáró turnéi jelentettek. Az új formációval ismét nagy, színházi jellegű show-műsorokat fogunk létrehozni, díszlettel, jelmezekkel, no és fergeteges zenével.”

A Dolly Plusssz azonban nem csak tovább viszi, de új, lendületesebb tartalommal tölti meg a régi slágereket.

„Megtarthattam volna a régi nevet is, hiszen van hozzá jogom, de előre kell nézni, ez már egy új élet, egy új formáció, és a Plusssz névvel – igen, így három S-betűvel! – még sejtelmes is. A „Plusssz” jelző magukat a zenészeket is jelenti, akiket jómagam verbuváltam össze. Első szóra jöttek, amikor megtudták, hogy milyen volumenű bulikat szeretnék. Egytől-egyig első osztályú zenészek, akikkel már a próbák is nagy örömöt jelentenek. Kilencen állunk majd a színpadon, hét zenész, két vokalistával kiegészülve. Van még egy meglepetésem. A frontvonalban sem egyedül állok, hiszen egyenrangú partnerként ott van mellettem egy roppant tehetséges fiatalember, Jáger Gyula, akit már évekkel korábban megismertem és a produkciója láttán már régen szerettem volna vele együtt dolgozni. Fiatal kora ellenére elképesztően érzi az 50-es, 60-as évek zenei világát. És akkor tud valaki igazán hitelesen előadni egy dalt, ha azt a bizonyos stílust érzi is. Gyulára mindenképp érdemes odafigyelni, hiszen zseniális színpadi ember.”

Jáger Gyula nem titkolja, hogy gyermekkori vágya vált valóra Dolly telefonjával, amikor zenei partnernek hívta maga mellé.

„Ez óriási dolog, hogy együtt állhatok a színpadon azzal az előadóval, akinek gyerekként csápoltam a koncertjein, ráadásul valóban egyenrangú félként kezel a színpadon – mondja Gyula. – Számomra a Dolly Roll és a Hungária jelentették az igazi szabadságot annak idején. Egy olyan felszabadult, önfeledt életérzést adtak a dalaikkal, amelyre manapság újra nagy szükség van. Ez a „feeling” ugyanis valahol útközben elveszett. Bevallom, a régi nagy csapatból annak idején Flipper Öcsi volt a legnagyobb kedvencem. Egyfajta világszemléletet adott a lazasága. És ez a vagányság valódi filozófiát, iránymutatást jelentett sok fiatalnak, köztük nekem is.
Dolly elárulta azt is, hogy nem csak Dolly Roll legismertebb dalai, hanem Hungária slágerek is helyet kapnak majd a műsorban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.

 • Gergely az új pókerkirály

  Gergely az új pókerkirály

  Vasárnap éjszaka véget ért Magyarország legrangosabb pókerversenye, a Las Vegas Casino Atrium Eurocenterben megrendezett Budapest Poker Open.