EUR: 323,05 Ft
CHF: 286,81 Ft
2018. december 10., hétfő
Judit

Extra

Freddie alaposan leoltotta az Euróvízió egyik indulóját – videó!

Finoman szólva is érdekes produkcióval rukkolt elő az Euróvízió kedd esti elődöntőjében a montenegrói versenyző. A tavalyi magyar induló Freddie, aki most az MTVA kommentátoraként van jelen a helyszínen nem is hagyta mindezt szó nélkül.

Sokan szavakat sem találtak a montenegrói Slavko Kalezić eurovíziós produkciójára.


– A montenegrói srác a Trónok harcá-ba is befért volna statisztának vagy epizódszerepre, hangja azonban egy külvárosi karaokebárban elmenne, itt feltűnően gyenge volt – írta tudósításában az Origo. A tavalyi magyar induló Freddie, – aki Rátonyi Krisztával együtt – az MTVA helyszíni kommentátora, azonban nem bírta leplezni megdöbbenését.

– Nekem erre három perc nem elég, hogy feldolgozzam – mondta az élő közvetítés alatt. Nos, mi ehhez semmi egyebet nem fűznénk hozzá, íme a produkció, mindenki döntse el maga, hogy mit gondol róla.


És, hogy a férfi olvasóinknak is kedvezzünk megmutatjuk az izlandi induló, Svala dekoltázsát…

Kijev, 2017. május 9.
Az izlandi Svala énekli Paper című dalát a 62. Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjében a döntő színhelyéül szolgáló kijevi Nemzetközi Kiállítási Központban 2017. május 8-án. A nemzetközi döntőt május 13-án rendezik. (MTI/AP/Jefrem Lukackij)

 

Közelebbről is…

MTI/AP/Jefrem Lukackij

 

Rátonyi Kriszti meg is jegyezte a közvetítés során, hogy eléggé “figyelemfelhívó” az énekeső szettje.

A fentiek ellenére – vagy éppen ezért – sem a montenegrói, sem az izlandi versenyző nem jutott a szombati döntőjébe. A Továbbjutók: Moldova, Azerbajdzsán, Görögország, Svédország, Portugáli, Lengyelország, Örményország, Ausztrália, Ciprus és Belgium.

A magyar induló Pápai Joci, aki Origó című számát adja elő a csütörtöki elődöntőben. Hajrá, Magyarok! Hajrá, Joci!

Kapcsolódó Cikkek