EUR: 323,00 Ft
CHF: 286,29 Ft
2018. december 10., hétfő
Judit

Belföld

Futóverseny miatt forgalomkorlátozás Budapesten

Futóverseny miatt forgalomkorlátozás lesz vasárnap a főváros I., II., III., V. és XIII. kerületében, lezárják délelőtt a budai és a pesti alsó rakpart egy-egy szakaszát is – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.

Lezárják vasárnap 7 óra 30 perctől 11 óráig a budai alsó rakpartot a Mozaik utca és a Halász utca között, valamint a pesti alsó rakpartot az Eötvös tér és a Margit híd északi oldalán lévő felhajtó között – olvasható a közleményben.


Hozzátették: szakaszosan és időszakosan lezárják 9-től 12 óráig a többi között a Szabadság teret, a Zoltán utca és a Széchenyi felső rakpart egy szakaszát, a Garibaldi utcai lehajtót, az id. Antall József rakpart egy részét, a Markó utcai fel- és lehajtót, a Széchenyi rakpart és a Jászai Mari tér egy részét, a Margit hídon a járda mindkét oldalát, az Üstökös utcai felhajtót, a Germanus Gyula park egy részét, a Slachta Margit rakpart egy szakaszát, az Angelo Rotta rakpartot, a Sztehlo Gábor rakpartot a Halász utca előtt, a Margit hídi felhajtót, valamint a Liptay utca egy szakaszát.

Vasárnap az Európa-nap alkalmából tartanak egész napos fesztivált és futóversenyt Budapesten.

Kapcsolódó Cikkek

  • Piacképes startupoknak ajánl 50 milliós befektetést az MVM Csoport

    Piacképes startupoknak ajánl 50 milliós befektetést az MVM Csoport

    Egyenként akár 50 millió forint magvető befektetést és akcelerációs szolgáltatásokat vehetnek igénybe az MVM Edison startup versenyének győztesei; az MVM Csoport harmadik alkalommal kiírt innovációs pályázatára január végéig jelentkezhetnek ígéretes ötleteikkel az innovatív fejlesztők – közölték a szervezők.

  • Tízmillióért kelt el Radnóti Miklós kézirata

    Tízmillióért kelt el Radnóti Miklós kézirata

    Ötmillió forintos kikiáltási árról indulva végül 10 millió forintért kelt el Radnóti Miklós klasszikusának, a Járkálj csak, halálraítélt című versnek egyetlen fennmaradt kézirata a Központi Antikvárium péntek esti árverésén.