EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Ganxsta Zolee újra szerelmes

Ganxsta Zolee és kislánya, Zoé a Frizbi vasárnapi adásának felvételén meséltek mindennapjaikról, a kislány pedig kikotyogta, hogy az ötvenegy éves rapper újra szerelmes.

Ganxsta Zoleeról nemrégiben még fájdalmas szakítása kapcsán cikkeztek, a rapper azonban ismét boldog új szerelmével, egy nála 25 évvel fiatalabb nővel, akivel már több hónapja meghitt kapcsolatban él. Döglégy ezt a hírt mindennél jobban szerette volna eltitkolni, csakhogy kislányának és saját elszólásának köszönhetően az ATV Esti Frizbi című műsorában mégis kiderült féltve őrzött titka. Hajdú Péter arról kérdezte a rappert, hogy novemberi szakítása óta vajon most van-e új szerelem az életében. Ganxsta végig igyekezett tagadni és más irányba terelni a beszélgetést, kislánya, Zoé azonban többször is elszólta magát, egyszer épp édesapja szerelmének életkorát árulta el.


– Huszonhat éves – mondta a kislány majd Hajdú Péter és Zolee arról beszéltek, mennyire fontos, hogy Zoé és a választott hölgy jól kijöjjenek. – Fontos, hogy szeresse a nő a gyereket, hiszen Zoé elég komoly szerepet tölt be az életemben – mondta a rapper, majd amikor Hajdú arról kérdezte, hogyan döntene, ha mégsem lenne szimpatikus a lányának a választottja, Zolee belesétált a csapdába. – Már szimpatikus – mondta, de ismét megkérte a showmant, hogy ejtsék a témát.

Ganxsta Zoleet és új párját, Bogit januárban a Ripost kapta lencsevégre, amikor a Sztárban sztár+1 kicsi adását nézték meg Zoéval közösen. Úgy tűnik tehát, hogy a szerelem tartós és a rapper ismét boldog, de mindent megtesz, hogy titokban tartsa magánéletét. Korábbi barátnőjével való szakítása után ugyanis megtört, közösségi oldalán megjelenő gondolatai szerint az öngyilkosság is megfordult a fejében.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.