2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Gergely Róbert párja megsértődne, ha férjéért nem rajonganának a lányok

A gödöllői Grassalkovich Királyi Kastélyban rendezik június 17-én a meg a Nemzet Szépe szépségversenyt szinte napra pontosan 150 évvel azután, hogy megkoronázták Sissit, az utolsó magyar királynénkat. Az est házigazdái Némedi-Varga Tímea és férje, Gergely Róbert lesznek.

A házaspár számára nem újdonság, hogy együtt kell a színpadra állniuk. A színházban gyakran dolgoznak közösen és a tavalyi Nemzet Szépe versenyen is ők vezették a műsort.


Némedi-Varga Tímea elmondása szerint már az előző évben hangulatos, varázslatos volt a verseny, már ott is érződött, hogy valami elkezdődött. Ennek újabb pluszt ad a mostani helyszín.

„Gyermekkorom óta Sissi-rajongó vagyok, és remélem, hogy egy olyan versenyt láthatunk majd, ahol nemcsak a külsőségek, hanem a belső értékek is számítanak. Bízom benne, hogy a kastély ösztönző erővel hat a lányokra”-fogalmazott a színésznő.


A műsorvezetők tavaly egy közös beszélgetésen ismerkedhettek meg a szépségkirálynő-jelöltekkel, de idén megpróbálnak még több időt velük tölteni.

Némedi-Varga Tímea jelen lesz a válogatón, ahol kiderül, melyik 13 szerencsés mutathatja meg magát a versenyen, és a döntősök felkészítő táborában is tiszteletét teszi.

Szeretné lelkileg felkészíteni őket a megmérettetésre és kicsit közelebbről megismerni őket.

„A legfontosabb, hogy helyezéstől függetlenül örömmel a szívükben menjenek majd haza. A feladatunk, hogy megmutassuk, nem úgy kezeljük őket, mint egy darab húst, és úgy működjünk együtt, mint egy család” – tette hozzá.

A színésznőt egyáltalán nem zavarja, ha Gergely Róbertet körbeveszik a csinos lányok, sőt, ő lenne a legjobban megsértődve, ha nem tennék.

„Gyakran engem is körülállnak a férfiak, és ez így van rendjén. Robi egy sármos férfi, akit nem lehet birtokolni. Persze vannak határok, csak a jó ízlés keretein belül” – mondta mosolyogva Némedi-Varga Tímea.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.