EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Gesztesi pofon vágná Hujbert

Gesztesi Károly mindent megtesz annak érdekében, hogy Hujber Ferenc ismét régi önmaga legyen.

Hiába a sorozatos botrányok, Gesztesi Károly kiáll barátja mellett.


Tőlem elfogadja az „atyai” intelmeket, és elfogadja az ölelést is, ha arra van szükség. Az az igazság, hogy nem tud akkora marhaságot csinálni, amit ne bocsájtanék meg neki. Amikor hibázik, akkor tudom, hogy nem önmaga. De ha eljönne az az idő, amikor már nincs más hátra, kénytelen leszek egy igazi kijózanító, atyai pofont adni neki. Aztán persze megölelném…” – mesélt kapcsolatukról a Gesztesi a Ripostnak.

A lap beszámol arról is, hogy a két színész barátsága 18 évvel korábban kezdődött, ami miatt Gesztesi Károly úgy érzi, akkor is ki kell állnia Hujber mellett, ha a férfi az elmúlt időben többször is hibázott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.