2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Goldie Hawn és Kurt Russell is csillagot kap a Hírességek sétányán

Egymás mellett kap csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán május 4-én az évtizedek óta együtt élő Goldie Hawn és Kurt Russell.

A ceremónia sztárvendégei között lesz Quentin Tarantino és Reese Witherspoon is. Hawn lánya, a filmcsillag Kate Hudson szintén részt vesz a csütörtöki ünnepségen.


Russell (Aljas nyolcas) új filmje, A galaxis őrzői 2. a napokban debütál az észak-amerikai mozikban, Hawn pedig május közepétől látható az Ó, anyám! című anya-lánya vígjátékban Amy Schumerrel.

A 71 éves Hawn és a 66 éves Russell a nyolcvanas években játszott együtt a Második műszak és A vasmacska kölykei című filmekben. 1983 óta élnek együtt, de nem házasodtak össze. Hawnnak Bill Hudsonnal kötött házasságából két lánya, Russellnek korábbi házasságából egy fia van. Közös gyermekük, Wyatt 30 éves.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.