EUR: 322,27 Ft
CHF: 285,80 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Belföld

Gréczy: „furcsa játék” indult meg az MSZP-ben

Annak ellenére, hogy a választások még csak jövő tavasszal lesznek, a pártok már komoly kampányüzemmódba kapcsoltak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Gyurcsány Ferenc és Botka László is országjárásba kezdett. A DK szóvivője szerint a közös listához és programhoz már hónapokkal ezelőtt le kellett volna ülni tárgyalni, ez azonban még nem történt meg a DK és az MSZP között.

A DK szóvivője a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta, hogy amit Botka László decemberben ígért, abból semmi nem valósult meg, ráadásul az ellenzéki pártokkal való tárgyalások is teljes kudarcba fulladtak. Gréczy hozzátette, hogy a közös listához és programhoz már hónapokkal ezelőtt le kellett volna ülni tárgyalni. Véleménye szerint az MSZP-n belül egy „furcsa játék” indult meg, amit jó lenne, ha házon belül rendeznének, ráadásul az MSZP támogatottsága nem nőtt – írja a hirado.hu.


A szóvivő úgy véli, hogy a „fizessenek a gazdagok”-szlogen több sebből is vérzik, hiszen vannak tisztességes gazdagok, akik sok adót fizetnek, ám Botka László maga is bajba került vagyonnyilatkozatával, ugyanis volt egy eltitkolt vagyongyarapodás, amely nem erősíti ezt a jelszót – mondta Gréczy Zsolt.

Kapcsolódó Cikkek