EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Gregor Bernadett – A fia a testvérének tartja

Magyarországon 1925 óta május első vasárnapján tartjuk meg az anyák napját. Az év legszebb ünnepének apropóján Gregor Bernadett színésznő árulta el bensőséges titkait a fiaihoz fűződő kapcsolatáról.

Paddington című film díszpremierje, sztárokkal és gyermekeikkel a Cinema City MOM parkban.

Gregor Berni nagyfia, Bence már 22 éves felnőtt férfi, jelenleg hangmesternek tanul, kisfia, Álmos pedig tízéves. Mint minden édesanya, ő is számos emléket őriz a gyerekek anyák napjára készített ajándékaiból: rajzokat, kézműves tárgyakat, verseket. Azt gondolnánk, egy gyermek életében az évek múlásával egyre kevésbé fontosak ezek az ünnepek, de erre Berni saját megható történetével cáfol rá.


– Bence fiam már egy ideje külön él tőlünk, az édesapjától kapott lakásában. Emlékszem, tavaly az anyák napja összecsúszott a születésnapommal, ami május elsején van. Egész nap nem jelentkezett, és már kezdtem kétségbe esni, hogy eljött a  pillanat, amikor elfelejtett a fiam. Este azonban megszólalt a csengő, és egy csokor orgonával állított be. Azt azért meg kellett szoknom, hogy az anyáskodó énemet már csak Álmoson tudom kiélni, hiszen Bence már felnőtt – mesélte a színésznő.

– Bence azt szokta mondani: „Anya, te olyan vagy nekem, mintha a testvérem lennél.” Ezzel a kettőnk között lévő kis korkülönbségre utal. Nagyon korán szültem, és őszintén megmondom, teljesen éretlen voltam a gyerekneveléshez, közben viszont nagy volt a felelősség. Igyekeztem megfelelni, de nem tudtam mindig ezerszázalékosan teljesíteni. Viszont nagyon jó barátok lettünk, ami szülőként is nagyon sokat segített nekem a nevelésében. Nem érzem magam öregnek, de már nehéz elképzelni, hogy 22 éve a hasamban volt, hiszen itt egy felnőtt ember, aki már a saját életének felnőttproblémáit osztja meg velem. Álmossal más a helyzet: nála még mindig élvezem az anyai gondoskodást: reggelit csinálok, kikészítem a ruháit, edzésre viszem. Szeretném ennek minden percét kiélvezni, amíg lehet. Néha mondjuk nehéz lehet neki, mivel hajlamos vagyok túlaggódni bizonyos dolgokat: a múltkor egy fociedzésén voltam, ahol picit megsérült, és már rohantam is, hogy segítsek neki, pedig folyamatosan azt mondogatta: „Nyugi, anya, nincsen semmi baj!”


A színésznő igyekszik minél több időt tölteni gyerekeivel és férjével, Szarvas Attila színművésszel. Ez nyáron a legkönnyebb, hiszen ilyenkor a főváros zaját vidéki nyugalomra cserélik.

Fotó: Csudai Sándor

– Nyáron elköltözünk Budapestről, a bálványosi kis házunkba a kutyákkal, cicákkal együtt. Néhány darabbal azonban ilyenkor is járjuk az országot, például az Újszínház társulatával is turnézunk. Ennek első állomása Békéscsaba lesz, ahol a A vörös bestiában egy meglehetősen szabad szellemű, ledéren öltözött amerikai feleséget alakítok. Ilyenkor egy előadás erejéig csitul bennem az anyatigris, de csak addig, amíg haza nem érek a családomhoz, a fiaimhoz.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.