EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Gryllus Dorka és Simon Kornél: Újra elkezdtünk randizni

Gryllus Dorkát és Simon Kornél között már az első találkozásuk után sem volt kérdés, hogy kapcsolatuk örökre szól. Szerelmük gyümölcse, Soma is hamar megérkezett, és most, hogy már kisfiuk is egyre nagyobb, ismét van idejük lopott randikra.

Fotó: Cser Dániel

Dorka és Kornél amióta családdá váltak, tervezetten szakítanak időt egy-egy lopott randira. A színésznő A Nagy Duett élő show-jára kísérte el párját, ahol Kornél sziporkázott a színpadon. – Természetesen mindig spannol, ha Dorka is a nézőtéren van, emellett pedig végre kezdek ráérezni a show esszenciájára. Imádom, hogy meg lehet őrülni és a nézők visszajelzéséből azt látom, hogy ez kell is nekik – mesélte boldogan Kornél, miután maximális zsűripontszámmal továbbjutottak az elődöntőbe duettpartnerével, Janicsák Vecával. – Azt hiszem, ösztönösen tudjuk, hol és mikor kell támaszt nyújtani a másiknak, ha épp hullámvölgyben van. Nekünk azonban nincs túl sok praktikánk. Szeretjük egymást és tudatjuk a másikkal, hogy mellette állunk – vette át a szót Dorka, aki hozzátette, Kornél rengeteget dolgozik és minden pillanatot megragadnak, hogy együtt lehessenek. – Fontos, hogy az ember ne csússzon bele a hétköznapokba, Kornél most Győrben is próbál, az Éjjeli menedékhelyben fog játszani, de mindig szakítunk időt arra, hogy kicsit kettesben is lehessünk – mondta el a színésznő.
A pár korábban a Best magazinnak azt mondta, hogy ha kisfiuk, Soma nagyobb lesz, újra elkezdenek randizni, Kornél pedig bevallotta, ez az idő már el is érkezett. – Van, amikor már kettesben is tudunk magunknak időt lopni. Soma érkezése annak idején a legjobb dolog volt az életünkben. Annak ellenére, hogy mi az első pillanattól egy hullámhosszon voltunk és tudtuk, hogy egymásnak lettünk teremtve, nem szabad a szerelmet magától értetődőnek venni, fenn kell tartani. Korábban, amikor Soma még csak féléves volt és megpróbáltunk randizni Dorkával, csak a gyerek volt a téma, és kicsit feszengtünk is, hogy nincs velünk. Ma már, hogy Somi nagyobb, egy kicsit javult a helyzet. Gyakran elég, ha csak egymás közelében vagyunk és érezzük a harmóniát kettőnk között – mosolygott Kornél.


Gryllus Dorka Simon Kornél A Vikend című film díszbemutatója (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.