2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Extra

Gryllus Dorka és Simon Kornél: Újra elkezdtünk randizni

Gryllus Dorkát és Simon Kornél között már az első találkozásuk után sem volt kérdés, hogy kapcsolatuk örökre szól. Szerelmük gyümölcse, Soma is hamar megérkezett, és most, hogy már kisfiuk is egyre nagyobb, ismét van idejük lopott randikra.

Fotó: Cser Dániel

Dorka és Kornél amióta családdá váltak, tervezetten szakítanak időt egy-egy lopott randira. A színésznő A Nagy Duett élő show-jára kísérte el párját, ahol Kornél sziporkázott a színpadon. – Természetesen mindig spannol, ha Dorka is a nézőtéren van, emellett pedig végre kezdek ráérezni a show esszenciájára. Imádom, hogy meg lehet őrülni és a nézők visszajelzéséből azt látom, hogy ez kell is nekik – mesélte boldogan Kornél, miután maximális zsűripontszámmal továbbjutottak az elődöntőbe duettpartnerével, Janicsák Vecával. – Azt hiszem, ösztönösen tudjuk, hol és mikor kell támaszt nyújtani a másiknak, ha épp hullámvölgyben van. Nekünk azonban nincs túl sok praktikánk. Szeretjük egymást és tudatjuk a másikkal, hogy mellette állunk – vette át a szót Dorka, aki hozzátette, Kornél rengeteget dolgozik és minden pillanatot megragadnak, hogy együtt lehessenek. – Fontos, hogy az ember ne csússzon bele a hétköznapokba, Kornél most Győrben is próbál, az Éjjeli menedékhelyben fog játszani, de mindig szakítunk időt arra, hogy kicsit kettesben is lehessünk – mondta el a színésznő.
A pár korábban a Best magazinnak azt mondta, hogy ha kisfiuk, Soma nagyobb lesz, újra elkezdenek randizni, Kornél pedig bevallotta, ez az idő már el is érkezett. – Van, amikor már kettesben is tudunk magunknak időt lopni. Soma érkezése annak idején a legjobb dolog volt az életünkben. Annak ellenére, hogy mi az első pillanattól egy hullámhosszon voltunk és tudtuk, hogy egymásnak lettünk teremtve, nem szabad a szerelmet magától értetődőnek venni, fenn kell tartani. Korábban, amikor Soma még csak féléves volt és megpróbáltunk randizni Dorkával, csak a gyerek volt a téma, és kicsit feszengtünk is, hogy nincs velünk. Ma már, hogy Somi nagyobb, egy kicsit javult a helyzet. Gyakran elég, ha csak egymás közelében vagyunk és érezzük a harmóniát kettőnk között – mosolygott Kornél.


Gryllus Dorka Simon Kornél A Vikend című film díszbemutatója (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.