EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Szekszárd

Gyönyörűen csillogó ezüst

Az egész város reménykedett, hogy a negyedik döntőbeli meccsen az Atomerőmű KSC Szekszárd női kosárlabdacsapata le tudja győzni otthonában az UNIQA Sopront, de ez nem sikerült. A Sopron végig vezetett, a szekszárdi csapat csak egyszer-egyszer tudta megközelíteni. A végére elfáradtak lányaink, megnőtt a különbség, a végeredmény 82-56 lett.

De nem is ez a lényeg. A négy döntős összecsapás egyikén sem okozott csalódást szurkolóinak a KSC, hiszen emberfeletti kitartással küzdöttek a rutinosabb, erősebb ellenféllel szemben.


Djokics Zseljko együttese így is fantasztikusan, a várakozásokat messze felülmúlva menetelt idén. Már azzal történelmet írtak, hogy első helyen végeztek az alapszakasz-bajnokságban, majd pedig megfejelték mindezt azzal, hogy mindegyik rájátszásos meccsüket megnyerve kivívták a jogot: ott lehetnek a döntőben.

Az Atomerőmű KSC Szekszárd csapata – és persze a szurkolók, sőt az egész város – büszke és boldog lehet, hiszen feledhetetlen szezont produkált az együttes. Az ezüstérem is gyönyörűen csillog. Szép volt, lányok!

Sporttörténelmet írt idén az Atomerőmű KSC Szekszárd női kosárlabdacsapat
Fotó: Fazekas Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.