EUR: 323,44 Ft
CHF: 287,78 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Belföld

Fidesz: Gyurcsány és a szocialisták átverik a nyugdíjasokat

A kormánypárt így reagált a DK kétpilléres nyugdíjemelés bevezetésére vonatkozó hétfői ígéretére. A Fidesz az MTI-nek küldött közleményében azt írta: Gyurcsány Ferenc ma tagadja, de korábban elismerte, hogy ő vonta meg a 13. havi nyugdíjat.


“Gyurcsány és a szocialisták mindig csak kihasználták a nyugdíjasokat”, a választások közeledtével mindig “fűt-fát ígérnek nekik”, aztán ha rajtuk múlik, akkor a nyugdíjasokon csattan először az ostor – fogalmaztak, úgy folytatva: nem csak egyhavi nyugdíjat vettek el tőlük, de háromszorosára emelték a gáz árat, duplájára emelték az élelmiszerek áfáját, és még vizitdíjat és kórházi napidíjat is akartak velük fizettetni.


A Fidesz kormányzása óta garantált a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzése, rezsicsökkentést hajtottak végre, és csökkentették a legfontosabb élelmiszerek áfáját, amivel újabb tízezreket spórolhatnak meg a nyugdíjasok – zárták közleményüket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  A pince tulajdonosa ezt a bort azoknak ajánlja, akik művészi módon húzzák ki a dugót a palackból, úgy kínálják , mint ajándékot az érzékeknek és elegáns mozdulattal forgatják a poharat.

 • Tovább nő a családok támogatása

  Tovább nő a családok támogatása

  Jövőre minden eddiginél több forrást fordít a kormány a családokra, és további jelentős lépések várhatók, amennyiben a magyar emberek a nemzeti konzultáción megerősítik a kormány elképzeléseit.

 • A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

  A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

  A roma és a magyar nép kultúrája kölcsönösen hatott egymásra, illetve a két népben közös a hit, a hagyományok tisztelete és a család szeretete – jelentette ki az emberi erőforrások minisztere a Roma Koordinációs Tanács hétfői budapesti ülésén.