EUR: 331,23 Ft
CHF: 301,46 Ft
2019. október 18., péntek
Lukács

Belföld

Ha az ellenzéket érdekli a gyermekétkeztetés, támogassák a költségvetést

A kormánypártok minden támogatást meg fognak adni ahhoz, hogy 2018-ban minden eddiginél több pénzt tudjunk fordítani a gyermekétkeztetésre!

Gyurcsánnyal és a szocialistákkal ellentétben, akik több százezer gyermeket hagytak ellátás nélkül, a Fidesz kormányzása óta háromszorosára nőtt a gyermekétkeztetés támogatása és félmillió gyermek már ingyen étkezik – a rászoruló gyermekek szülei a szünidőben is igényelhetnek ellátást. Ha az ellenzéket valóban érdekli a gyermekek sorsa, akkor arra kérjük őket, hogy támogassák a 2018. évi költségvetést, amely segíti a családokat és minden eddiginél több pénzt biztosít a gyermekétkeztetésre! – reagált a Fidesz-frakció Novák Katalin (EMMI) és a DK nyilatkozatára.

Kapcsolódó Cikkek

 • Orbán Viktor: Továbbra is érvényes a fővárosi egyezség

  Orbán Viktor: Továbbra is érvényes a fővárosi egyezség

  A miniszterelnök ugyanolyan bátor és magabiztos kormányzást szeretne látni, mint az előző kilenc évben. Orbán Viktor a Hír TV-nek a kihelyezett Fidesz-frakcióülés helyszínén adott nyilatkozatában azt is elmondta, hogy változatlanul érvényben tartja azokat a megállapodásokat, amelyeket az elmúlt időszakban Tarlós István leköszönő főpolgármesterrel kötött.

 • A Liget Projektről is hazudott Karácsony

  A Liget Projektről is hazudott Karácsony

  Bár a programjában Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester azt ígérte, hogy leállítja a Liget Projektet, ezt az ígéretét kénytelen volt módosítani arra, hogy a Városligetben nem kaphat új épület építési engedélyt.

 • Négyes karambol miatt teljes útzár a 33-as főúton

  Négyes karambol miatt teljes útzár a 33-as főúton

  Összeütközött négy jármű a 33-as főúton Hortobágynál csütörtök délután, a balesetben ketten súlyosan megsérültek, az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.