2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Belföld

Hackerek támadták meg a PestiSrácok oldalát

Néhány órára leállt a PestiSrácok.hu oldala kedden este.

A portál arról számolt be, hogy hackerek törték fel a honlapjukat.

Az Anonymous Operation Hungary osztotta meg, hogy a PestiSrácok.hu elérhetetlenné vált hétfő este.  A mostani netes támadás következtében éjszaka néhány órára ugyan leállt az oldal, de reggelre sikerült azt helyreállítani, ám a szűnni nem akaró próbálkozások miatt egész nap akadozott a cikkek szerkesztése, kiélesítése. Az ismételt bűncselekmény miatt kiadónk feljelentést tett, s reméljük, ugyanolyan hatékony lesz a Nemzeti Nyomozó Iroda kiberbűnözés elleni osztálya, mint tavaly, amikor rögtön azonosították és meggyanúsították portálunk támadóját” – írja a PestiSrácok.hu.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  A pince tulajdonosa ezt a bort azoknak ajánlja, akik művészi módon húzzák ki a dugót a palackból, úgy kínálják , mint ajándékot az érzékeknek és elegáns mozdulattal forgatják a poharat.

 • Tovább nő a családok támogatása

  Tovább nő a családok támogatása

  Jövőre minden eddiginél több forrást fordít a kormány a családokra, és további jelentős lépések várhatók, amennyiben a magyar emberek a nemzeti konzultáción megerősítik a kormány elképzeléseit.

 • A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

  A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

  A roma és a magyar nép kultúrája kölcsönösen hatott egymásra, illetve a két népben közös a hit, a hagyományok tisztelete és a család szeretete – jelentette ki az emberi erőforrások minisztere a Roma Koordinációs Tanács hétfői budapesti ülésén.