EUR: 322,76 Ft
CHF: 285,76 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb Szombathely

Hali-mez a tizenharmadik csapattagnak, támogatás a Halinak

Idén háromszázmillió forinttal támogatja a Swietelsky Vasúttechnika Kft. a Haladás labdarúgócsapatát. A szponzor által kínált szerződés egy évvel meghosszabbítható.

A Haladás és a Swietelsky Vasúttechnika Kft. kapcsolatát újabb 1+1 évre stabilizálták az Illés Akadémia bázisán aláírt megállapodással. Az ünnepélyes aláírás előtt Völgyesi Zsolt Károly, a Swietelsky Vasúttechnika Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a magyar labdarúgásnak van esélye a kiemelkedésre, ezért tartja fontosnak a cégcsoport a foci, ezen belül is a szombathelyi labdarúgás támogatását. Hozzátette, hogy nagyon szép a Haladás jelenlegi helyezése.


Tóth Miklós és Völgyesi Zsolt Károly az ünnepélyes szerződés-aláíráson Fotó: HE

A zöld-fehérek szereplését dicsérte az országgyűlési képviselő is, aki a város folyamatban lévő sportberuházásait szedte csokorba. Hende Csaba elmondta, hogy hamarosan leteszik a Kondics utcai pálya alapkövét, de azt is hozzátette, hogy ősszel már az UEFA IV-es stadionban játszhat a Hali, hogy a HVSE szinte valamennyi szakosztályának nagyszerű otthona lesz a Rohonci úti sportkomplexum és hogy új medencét kapnak a vízipólósok is.

Völgyesi Zsolt Károly ügyvezető igazgató és Tóth Miklós, a Haladás Labdarúgó Kft. ügyvezető igazgatója írta alá az 1+1 évre szóló támogatási szerződést, majd Tóth Miklós Haladás-mezt adott át a ,,tizenharmadik csapattagnak”, a Swietelsky Vasúttechnika Kft. cégvezetőjének (a tizenkettedik csapattag a szurkoló – a szerk.).

A támogatás évente 300 millió forintot jelent és az NB I-es szereplésnek szól. A támogatási szerződés a Hali szereplésének függvényében 2018. december 31-ig meghosszabbítható.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.