2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Hálóban gálázott JLo

Nehéz szavakat találni a szuperszexi Jennifer Lopez ruhájára, amelyet a 2017-es Billboard Latin Music Awardson viselt. A 47 éves díva, úgy tűnik, feltalálta az öregedés ellenszerét, mert ahogy telnek az évek, ő egyre gyönyörűbb.

Nem csoda, hogy most is mindenkit lenyűgözött. Lopezt egyébként két újabb díjjal jutalmazták, neki ítélték idén a Social Artist Of The Year és a Star Award díjat is.

/Fotó: Profimedia, Barcroft Media

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.