2018. december 10., hétfő
Judit

Belföld Szekszárd

Harc az aranyért

Kosárlabdalázban ég a város, mióta az Atomerőmű KSC Szekszárd a Cegléd legyőzésével bejutott a bajnoki döntőbe. A női kosárlabda NB I döntőjében az egyik fél harmadik győzelméig tart a párharc.

A Szekszárdon lezajlott első mérkőzésén sajnos nem történt meg a várt csoda. A zsúfolásig megtelt sportcsarnokban a szurkolók hangos biztatása ellenére a címvédő Sopron 61-45-re győzött.


A játékot az elmúlt két évben győztes, sokkal rutinosabb „döntőzőnek” számító Sopron kezdte jobban: elsősorban a később kiállított Shenise Johnson kosaraival épített ki 11 pontos előnyt a nagyszünetig. A második félidőben a Szekszárd nagyon rossz arányban dobta a hárompontosokat, 21 kísérletéből mindössze kettő volt sikeres, így semmi nem veszélyeztette a vendégek magabiztos győzelmét.

Fotó: Fazekas Zoltán

Fotó: Fazekas Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • A család a nemzet fennmaradásának záloga

  A család a nemzet fennmaradásának záloga

  A család az az alapegység, amely nemzetünk fennmaradásának záloga – jelentette ki az ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár hétfőn Szegeden.

 • Újabb kilencmilliárd forint a Kárpát-medencei óvodafejlesztési programra

  Újabb kilencmilliárd forint a Kárpát-medencei óvodafejlesztési programra

  A magyar kormány 9,048 milliárd forintot fordít a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program harmadik ütemére – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért és a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztos hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • Vona Gábor megvédte a zsidózó jobbikost

  Vona Gábor megvédte a zsidózó jobbikost

  Újabb volt képviselőtársa sietett a zsidózó jobbikos segítségére, a Jobbik volt elnöke szerint Szávay István azzal, hogy lemondott parlamenti mandátumáról, minden elvárásnak eleget tett.