2018. december 10., hétfő
Judit

Extra

Hatemeletnyi zuhanást élt túl Zsolt

Vigyáznak az őrangyalai Palicz Zsoltra. A férfit időről időre megérinti a halál szele, de úgy tűnik, ő egyszerűen sebezhetetlen. Utoljára 2016. augusztus 15-én született újjá, amikor egy panelház hatodik emeletéről, 18 méter magasról lezuhant, de túlélte. Az ügyben a rendőrség még mindig nyomoz.

Ilyet csak filmekben lát az ember! Él Mátészalkán egy fiatalember, aki élete során többször is farkasszemet nézett a halállal, de mindig szerencsésen túlélte a veszélyes helyzeteket. Gyermekkorában barátjával egy benzinlámpával játszott, amikor az felrobbant. Zsolt égési sérüléseket szenvedett, de túlélte. Kamaszkorában 150 kilométeres sebességgel három akácfának is nekiütközött, de szinte karcolásokkal megúszta a balesetet.


– A balesetem után a szakértő az autóm roncsait látva azt mondta, lehetetlen, hogy ezt valaki túlélte. És most, a 18 méteres zuhanásom után megint mindenki hitetlenkedve néz rám, pedig megtörtént. Kizuhantam a hatodik emeletről, és bár a mai napig mankóval járok, de élek – mondta a Lokálnak Zsolt, aki nem emlékszik a zuhanás pillanatára, sőt az egész nap kiesett az emlékezetéből. Az azonban tudható, hogy Zsolt egy nyílászárók cseréjével foglalkozó cég megbízásából ablakot cserélt egy kispesti panelház hatodik emeletén, amikor a baleset történt. Munkáltatója azonban semmilyen biztosítókötelet nem adott neki, ezért is történhetett a szerencsétlenség.

– Szilánkosra tört az egyik lábam, az egyik karom, és kiugrott a csípőm. Nemrégiben az egyik mankómat letehettem, most már csak egymankós vagyok. Folyik a rehabilitációm, de nem kizárt, hogy még egy műtét vár rám, de ez majd a következő kontrollon derül ki – folytatta a férfi, aki elmondta, édesanyja hívő asszony, az isteni gondviselésnek tudja be a történteket, ő azonban úgy véli, szimpla szerencse, ami történt.
Miután kizuhant az ablakból, a ház lakói körülsereglették, ők mesélték el, hogy a zuhanás után még az eszméletét sem veszítette el, fel akart kelni, de persze nem tudott. A kórházban aztán közel egy hónapig eszméletlenül feküdt. Ügyvédje, dr. Lichy József elmondta, álláspontjuk szerint felelősség terheli a munkáltatót a történtekért.


– A büntetőeljárás keretein belül szeretnénk érvényesíteni kárigényünket a munkáltató felé – mondta el a jogász.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében azt írta: a BRFK foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt folytat nyomozást az ügyben, gyanúsított kihallgatására egyelőre nem került sor.

Kapcsolódó Cikkek

  • Élvezi a szinglilétet Rippel Feri

    Élvezi a szinglilétet Rippel Feri

    Nem rég robbant a hír, hogy 9 hónap után szakított Rippel Feri és 26 évvel fiatalabb barátnője, Viki. Az artista a pletykák ellenére egy percig sem szomorkodik, élvezi szingli élete minden egyes percét, hisz számos új kihívás vár még rá az év hátralevő részében.

  • Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárás indul Shakira ellen

    Adócsalás miatt eljárást indít Shakira ellen a barcelonai ügyészség, mert 2012 és 2014 között elmulasztott befizetni 14,5 millió euró adót, annak ellenére, hogy a hatóságok szerint ezekben az években spanyolországi lakosnak számított – értesült pénteken az El País című spanyol lap.