EUR: 322,03 Ft
CHF: 285,11 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Egyéb Veszprém

Hebling Ernő az év veszprémi rendőre

2017-ben Veszprém Megyei Jogú Város Közgyűlése a bűnügy területén végzett kiemelkedő szakmai munkája, valamint a város közbiztonsága érdekében kifejtett lelkiismeretes, példamutató tevékenysége elismeréseként Hebling Ernő címzetes rendőr alezredesnek Az Év Veszprémi Rendőre díjat adományozott. Az elismerést Porga Gyula polgármester adta át a múlt heti állománygyűlésen.

Hebling Ernő a bűnügyi osztály vagyon- és gazdaságvédelmi alosztályának vezetőjeként elévülhetetlen érdemeket szerzett a bűnügy szakterületén. Szakmai felkészültségéről, hivatástudatáról nap mint nap tanúbizonyságot tesz. Kiemelkedően magas színvonalú munkavégzését, kimagasló eredményeit a szakirányító szerv is több alkalommal elismerte.


Porga Gyula és Hebling Ernő (fotó: Tál Dominik)

Alapos szakmai ismereteivel, vezetői kvalitásaival, több évtizedes gyakorlati tudásával aktívan hozzájárul Veszprém város közrendjének védelméhez, a kapitányság bűnügyi eredményeihez. Kiválóan képzett, nagy hivatástudattal rendelkező, beosztottjaiért kiálló, ambiciózus vezető. Eredménycentrikus, munkához való hozzáállásával, személyes példamutatásával erősen motiválja az általa irányított állományt.

Ünnepi állománygyűlés Szent György napján (fotó: Tál Dominik)

Az ünnepi állománygyűlésen további elismeréseket adott át dr. Tarcsa Csaba dandártábornok, Veszprém megyei rendőrfőkapitány, illetve a megyében működő rendőrkapitányságok vezetői is jutalmazták az elmúlt évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó kollégáik munkáját.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.