EUR: 323,29 Ft
CHF: 286,61 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Belföld

Hiába kutattak a holttestek után

Szemtanúk szerint tucatnál is több rendőrautó lepte el a szegedi tiszai vasútállomás környékét szerdán. A helyiek egy markológépet, illetve egy bilincsben elővezetett embert is láttak.

A Lokál úgy tudja, fülest kaptak a rendőrök, hogy a vasútállomás közelében lévő korábbi speditőrraktárban több holttest van. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán ugyan cáfolta, hogy holttesteket találtak volna, de azt nem vitatták, hogy a kutatás erre irányult.


Fotó: szegedma.hu

– Egy bejelentés valóságtartalmát ellenőrizték a rendőrök, holttestet azonban nem találtak – írta a főkapitányság sajtószolgálata. A Lokál rendőrségi körökből úgy értesült: az elrejtett hullákról egy más bűncselekmény elkövetése miatt már lakat alatt lévő személy beszélt a zsaruknak, a szemtanúk őt láthatták bilincsben a raktárnál tartott helyszíni kihallgatáskor. Az azonban még nem tisztázott, vajon a „csicsergő” bűnöző felültette-e a rend őreit, vagy csupán túl nagy területet kell átfésülniük a zsaruknak, hogy ráleljenek a szóban forgó holttestekre. A rendőrség mindenesetre bejelentette: további nyomozási cselekményeket hajtanak végre az Állomás utcában a következő napokban. A kutatás tehát folytatódik.

Kapcsolódó Cikkek