2018. december 10., hétfő
Judit

Belföld Szeged

Hiteltelenné vált a baloldal programja

Többmilliós álomutazásokkal, luxusterepjáróval és Rolex órával nem lehet hitelesen képviselni a kisembereket – véli ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, aki szerint Botka László Soros kenyerét eszi.

– Mindenkinek megadatott az a jog, hogy élvezze munkája gyümölcsét. Azonban ha valaki a „Fizessenek a gazdagok” kampány arca, de a Rolex órája többe kerül, mint egy átlagember éves keresete, akkor egyértelműen meg kell kérdőjelezni a hitelességét, szavahihetőségét. Valljuk be, a legtöbb magyar nem jut el luxusutazásra a Maldív-szigetekre, és nem azért, mert nincs kedve. Egy olyan terepjáróba, mint amellyel a szegedi polgármester járkál, maximum egy tesztvezetés erejéig ül be egy átlagos honfitársunk. Egy ilyen kaliberű órával is az a helyzet, hogy csak akkor veheti fel valaki, ha egy üzletben felpróbálja – sorolta a Lokál Extra Szegednek a Civil Összefogás Fórum szóvivője, ifj. Lomnici Zoltán annak kapcsán, hogy a gazdagokat támadó, magát a kisemberek pártfogójaként feltüntető Botka Lászlóról napról napra látnak napvilágot újabb információk arról, hogy nem veti meg a luxust.


Az alkotmányjogász szerint ilyen értelemben az egyértelműen dúsgazdag szegedi polgármester által meghirdetett és országos kampánykörútra indított „Fizessenek a gazdagok” program fájó öngól a szocialistáknak, az összes ezzel kapcsolatos plakátjukat el kellene tüntetniük. – Ha az MSZP miniszterelnök-jelöltjéről sorra derülnek ki ilyen tények, akkor ő bizony nem tudja hitelesen képviselni a szegényeket, a rászorulókat, a bérből és fizetésből élőket – jelentette ki.

Rolex Laci

Egyre több sebből vérzik Botka László vagyonnyilatkozata. A napokban kiderült, hogy a szocialista politikus évek óta nem vallja be többmilliós Rolex óráját – állítása szerint „nem tudja, mennyibe került”, és egy a telkéhez megvett csaknem 300 négyzetméteres földdarabról is „megfeledkezett”…

Ifj. Lomnici Zoltán arról is beszélt, hogy fontos figyelemfelhívó szerepe van a Fidelitas által szervezett országos plakátkampánynak, hiszen lerántja a leplet bizonyos összefonódásokról, megnevezi azokat a milliárdosokat, akik ellenzéki politikusokat rángatnak bábuként. Ezeken a plakátokon Vona Gábort Simicska Lajos, míg Botka Lászlót Soros György irányítja – talán nem is annyira a háttérből. De vajon hogyan befolyásolja Botka és az MSZP politikáját az amerikai spekuláns, illetve maga a nemzetközi sorosizmus?


– Erről az jut eszembe, amikor még édesapáméknál laktam, és azt mondta: „amíg az én kenyeremet eszed, azt csinálod, amit én mondok”. Mondhatja bárki, hogy a kenyéradója nem szólhat bele az ügyeibe, nem határozhatja meg a mozgásterét, nem formálhatja a gondolatait, de én ezt nem hiszem el, és a tények is mást mutatnak – mondta.

Kapcsolódó Cikkek

 • A család a nemzet fennmaradásának záloga

  A család a nemzet fennmaradásának záloga

  A család az az alapegység, amely nemzetünk fennmaradásának záloga – jelentette ki az ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár hétfőn Szegeden.

 • Újabb kilencmilliárd forint a Kárpát-medencei óvodafejlesztési programra

  Újabb kilencmilliárd forint a Kárpát-medencei óvodafejlesztési programra

  A magyar kormány 9,048 milliárd forintot fordít a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program harmadik ütemére – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért és a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztos hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • Vona Gábor megvédte a zsidózó jobbikost

  Vona Gábor megvédte a zsidózó jobbikost

  Újabb volt képviselőtársa sietett a zsidózó jobbikos segítségére, a Jobbik volt elnöke szerint Szávay István azzal, hogy lemondott parlamenti mandátumáról, minden elvárásnak eleget tett.