2018. december 19., szerda
Viola

Belföld

Hollikék és a Fidelitas a parlamentben is felmatricázta a csicskapártot

Mint azt korábban mi is megírtuk, a Fidelitas kedden reggel az országos figyelemfelhívó kampánya részeként matricákkal trollkodta szét a Simicska médiabirodalmához tartozó médiumokat.

A kör alakú öntapadós matricákon Simicska Lajos arca és az „Ez is az enyém!” felirat látható, ami most már nem csak a vállalkozó médiabirodalmához tartozó Index, Hír TV és más médiumok székházain láthatóak, hanem a csicskapárt parlamenti képviselői is kézhez vehetnek.

Fotó: Kozma Zsuzsi

Fotó: Kozma Zsuzsi

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A karácsonyt veszélyeztetik az agresszív tüntetők

  A karácsonyt veszélyeztetik az agresszív tüntetők

  Az év végéhez és karácsonyhoz közeledve megszokott, hogy felpezsdül az élet az utcákon. Ez idén sincs másképp, annyi különbséggel, hogy az esti séták meghittségét az elmúlt napokban felváltotta a Soros-féle randalírozó, rongáló, gyújtogató, agresszív ellenzéki aktivisták rendbontása.

 • Burleszk lett az ellenzékiek zaklató akciójából

  Burleszk lett az ellenzékiek zaklató akciójából

  Bohócot csináltak magukból az ellenzéki képviselők, akik megpróbálták megzavarni a közmédia munkáját. Akcióikból sorra készülnek az internetes mémek, az MTV feljelentette őket, mert túlterjeszkedtek  jogaikon és azóta birtokvédelem óvja a székházat.

 • Az anyagiak már nem gördítenek akadályt a gyermekvállalás elé

  Az anyagiak már nem gördítenek akadályt a gyermekvállalás elé

  A Fidesz-kormány 2010 óta jelentős, a családalapítást, gyermekvállalást támogató intézkedést hozott, ezek közül kiemelkedők a munkához kötött kedvezmények. A családi adókedvezmény évről évre emelkedik, a kisgyermekeseknek a gyed extrának köszönhetően nem kell választaniuk a munka és a család között, a nők pedig negyven év munkaviszony után nyugdíjba mehetnek, ezzel segítve a gyermeknevelést.