EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Belföld

Horror! Újabb gyilkosságot ismert be S. Mihály

Még egy emberölést beismert az a kiskunhalasi férfi, aki 2011-ben halálra verte első áldozatát a tanyáján, majd az udvarán elásta.

  1. Mihályt 2016. június 30-án vették őrizetbe, mert a gyanú szerint ő ölte évekkel korábban az egyik ismerősét.

A gyilkosság után 5 évvel érkezett egy bejelentés a rendőrségre, hogy Kiskunhalason, a Keceli út környékén egy erdős területen feltehetően emberi csontmaradványokat találtak.


A csontok alapján sikerült azonosítani az elhunyt férfit, akinek az eltűnését még 2012. június 15-én jelentette be egyik rokona. Az eltűnés miatt elrendelt eljárásban a rendőrök megállapították, hogy a kiskunhalasi lakosnak 2011 őszén veszett nyoma – írja a Police.hu.

Kiderült, az idős férfit S. Mihály ölte meg, akinek a tanyája udvarán további holttestmaradványok kerültek elő. Az 59 éves férfit bevallotta, egy vita miatt verte halálra áldozatát, majd elásta az udvarában. Azonban 2015-ben kiásta a tetemet és a maradványok egy részét a közeli erdőben rejtette el, hogy ne lepleződjön le.


A bíróság 2016. júniusában rendelte el S. Mihály előzetes letartóztatását.

Ezután a nyomozók feltárták, hogy a már előzetes letartóztatásban lévő férfi korábban egy kiskunhalasi nőt is megölt, akinek halálát az akkori szakvélemény szerint közlekedési baleset okozta.

Az elhunyt nő holttestét Kiskunhalason, a Rekettye pusztában 2012. május 20-án az egyik dűlőút mellett találták meg.

Mivel ez a haláleset is közel történt S. Mihály lakhelyéhez, a rendőrök újból megvizsgálták a halálesetet.

A nyomozás kiderítette, hogy S. Mihály 2012. május 19-én 23 óra 30 perc körül a dűlőút melletti erdőben várta az asszonyt. Kezeire kesztyűt, cipőjére ruhadarabokat húzott és a magával vitt kalapácsot is ruhával burkolta be. A férfi váratlanul odament a kerékpárját toló nőhöz és több alkalommal kalapácsával fejbe vágta, emiatt az 55 éves helyi sértett összeesett és meghalt. Ezt követően a gyanúsított a holttestet az út szélére húzta. A férfi kihallgatásán az újabb emberölést is beismerte – számolt be róla a rendőrség honlapja.

A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek küldik meg.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek