EUR: 323,42 Ft
CHF: 287,97 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Aktuális

Holttesteket hazudott a szegedi bűnöző

Végre megerősítette a rendőrség, amit a Lokál már szerdán megírt, vagyis azt, hogy valóban holttesteket kerestek a szegedi rendőrök másfél napon át a város vasútállomása mögötti területen. De hiába: egy vádalkura számító nagyot mondó férfi felültette a zsarukat.

Bár a Velvet szerint csak a Lokál képzelt négy hullát a szegedi vasútállomás mögötti területre, most úgy tűnik, lapunk víziójában a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság is osztozott. A Police.hu-ra feltett közleményük szóról szóra megerősíti lapunk csütörtökön megjelent cikkét.


 

„Egy más ügyben fogva tartott férfi állításait ellenőrizték a rendőrök Szegeden, amely során megállapították, hogy nem történt bűncselekmény. A fogvatartott azt állította, hogy tudomása szerint még 2015-ben emberölés történt Szegeden. A rendőrök a szükséges ellenőrzést 2017. május 4-én és 5-én elvégezték, a Csongrád Megyei Főügyészség részvételével nyomozási cselekményeket hajtottak végre. Ennek eredményeként nem merült fel olyan adat, amely az elmondottakat igazolná” – olvasható a police.hu oldalon.
Így hát köszönjük a Simicska-médiabirodalom legújabb ékkövénél dolgozó, éles szemű oknyomozó kollégáink kedves feltételezését képességeinkről, de ahol a zsaruk sem találnak hullákat, ott mi sem tudunk. Persze tudjuk: egymást kritizálni könnyebb, mint utánajárni egy történet hátterének. Halkan megjegyezzük: azért a cikkünkben szereplő információkat ők is megosztották olvasóikkal – a fenti cím alatt.

Kapcsolódó Cikkek