EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Belföld Szeged

Holttestek Szegeden? Cáfol a rendőrség, de még helyszínelnek

Cáfolja a rendőrség azt az információt, miszerint több ember holttestére bukkantak az egyenruhások Szegeden a város vasútállomásának közelében.

A Lokál korábban arról számolt be, hogy a szegedi vasútállomás közelében, egy korábbi vámspeditőr raktárban több emberi holttest található. A Csongrád megyei zsaruk már kora reggel megszállták az épületet, a helyszínelők egész nap dolgoztak az egykori csarnokban.


Fotó: szegedma.hu

 

Bár a rendőrség a korábbi kérdésünkre azt a választ adta, hogy büntetőeljárás keretében nyomozási cselekményt hajt végre a rendőrség, most cáfolták, hogy holttesteket találtak volna.

Azt egyelőre még mindig nem tudni, hogy valójában miért vonultak ki az egyenruhások a helyszínre.

A Délmagyar.hu azt állítja, a helyszínen egy markológép dolgozik. Egy embert pedig bilincsben vittek a helyszínre – írja a lap.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.