EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Kecskemét

Idén is megbolondultak a végzősök!

Hatalmas, színes nyüzsgés fogadta a főtéren áthaladókat a VIP Napok egyik reggelén, ugyanis a kiállított tablók mellett gyülekeztek a különféle jelmezekbe öltözött bolondozó végzősök.

A kecskemétiek arabokkal, apácákkal, transzvesztitákkal, különféle emberméretű állatokkal találkoztak a főtéren. Mintha az érettségire készülő középiskolások beleőrültek volna a tanulásba. A helyszínen megjelent tudósító szerint mindennek semmi köze a tanuláshoz, sokkal inkább ahhoz a nagyszerű hagyományhoz, hogy a diákok az érettségi előtt – mintegy próbából – hülyét csinálnak magukból. A bolondballagás főpróbája után ugyanis mindannyian újra szép ruhába bújtak és megpróbáltak komoly arcot vágni, hogy tanáraik értékeljék mindazt, amiért az utóbbi években küzdöttek.

Transzvesztiták, apácák, cumizó felnőttméretű kisbabák vonultak a Főtéren. (a kép forrása: hiros.hu)

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.