EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Külföld

Így befolyásolta Soros szervezete a francia elnökválasztást

Miközben a balliberális médiumok lépten-nyomon Oroszország befolyásolási szándékai miatt aggódnak, addig a Soros Györgyhöz köthető Avaaz nevezetű online aktivistahálózat vírusvideókkal, plakátok meghekkelésével, SMS-ekkel, több ezer telefonhívással, valamint különféle akciókkal “formálta” a médiát, illetve befolyásolta a választókat a francia elnökválasztás során – írja a 888.hu.

A lap úgy tudja, a világ egyik legnagyobb, legkiterjedtebb online aktivista hálózata – mely mögött az ismert amerikai milliárdos, Soros György áll – a francia elnökválasztás során sem maradt tétlen.

A most 888.hu birtokába jutott belső körlevélben köszönetüket fejezik ki a világ minden táján jelenlévő aktivistáiknak, hogy Ausztria és Hollandia után Franciaországban is legyőzték a „jobboldali populistákat”.


A német nyelvű körlevél szerint az Avaaz „kötelessége volt”, „magas prioritást élvezett” ebben az évben, hogy „megállítsák a szélsőjobboldalt” Franciaországban, így nem véletlen, hogy sem energiát, sem pénzt nem sajnáltak arra, hogy „felnyissák” a francia választópolgárok szemét – írta a portál.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek