2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Így nótázott Orbán Viktor Pekingben – Videó!

Varga Mihály közösségi oldalára került fel egy videó, amin Orbán Viktor miniszterelnök pekingi látogatása során egy négytagú cigányzenekar kíséretében hiba nélkül dalolja el a Szegedi Csikós című nótát.

Orbán Viktor kínai látogatásának aprója egyébként egy munkavacsora volt a Bank of China képviselőivel Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Varga Mihály, a nemzetgazdasági tárca vezetője társaságában. A találkozó jó hangulatáról egy négytagú cigányzenekar gondoskodott a magyar követségen, ráadásul a miniszterelnök a Szegedi Csikós című híres nóta hallatán azonnal dalra fakadt Varga Mihály legnagyobb meglepetésére.


Magyarország – az európai országok közül elsőként – 2015 júniusában írt alá kormányközi egyetértési nyilatkozatot az “Egy övezet, egy út” kezdeményezésben való együttműködésről Kínával. A projekt célja a kereskedelem és a befektetések ösztönzése, az Európa és Ázsia közötti infrastrukturális összeköttetések fejlesztése és a kulturális csere fokozása.

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.