2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Ilyen szexi nő Majka és Dzsudzsák – fotók!

Donald Trump elképesztően jóképű lett, Majka pedig annyira dögös csaj, hogy nem találunk szavakat. Liptai Claudiának jót fognak tenni az évek, mert közel a nyugdíjhoz is gyönyörű lesz – játszottunk kicsit a FaceApp alkalmazással és átváltoztattunk 12 hírességet. Kattints, ha érdekel hogy néz majd ki 20-30 év múlva Hosszú Katinka vagy épp Dzsudzsák Balázs.

Egy egész délutánt el lehet tölteni a FaceApp alkalmazással. Megmutatja hogy néznénk ki öregebben, fiatalon, ellenkező neműként és néha meglepő eredmények születnek. Nem kell persze nagyon komolyan venni, de remek szórakozás. Megnéztük hogyan változtatja át az hírességeket!


A szépséges Liptai Claudia mindig elmondja, hogy negyven felett végre révbe ért, jól érzi magát a bőrében és legszívesebben lakkal fújná le magát, hogy megmaradjon ez az állapot. Úgy tűnik, erre nem lesz szükség mert ahogy telnek az évek a műsorvezető csak szebb lesz és pasiként sem nézne ki rosszul.

Hosszú Katinka egy ország kedvence, mindent megtesz az álmaiért és keményen küzd az utolsó másodpercekig. Bárhogy nézne ki, fotóját a medence széléről készítené.


Dzsudzsák Balázs őszhalántékú, sportos, fiatalos nagypapa lesz.

Majkáról több sorozatot is csináltunk, mert nagyon sármos nyugdíjas és dögös fiatal nő lenne. Gyerekfotója az óriási barna szemekkel még így is imádnivaló.

Vilmos herceg és Katalin kislánya, Sarolta hercegnő az egész világot levette a lábáról és a FaceApp szerint nagyon hasonlítani fog majd a dédire, Erzsébet királynőre.

Sarka Kata smink nélkül is gyönyörű és nagyon kíváncsiak voltunk, hogy egy ilyen fotóból mit hoz majd ki az alkalmazás. Igazából a műsorvezető szerencsés, mert nem találunk hibát.

Nem tudjuk mi a baj Dwayne Johnson fotóival, de sokadik próbálkozás után találtunk olyat a közösségi oldalán, ahol az applikáció érzékelte hogy van arc is a képen.  Lehetne most pár poén arról, hogy túl sok a filter a képein vagy túl nagy az arca, de az az igazság, hogy imádjuk Sziklát, ezért még a női fotójáról sem mondunk rosszat. Meglepően természetes, kedves arcú nő lenne!

Az idősebb Kim Kardashian nem hasonlít egy kicsit a Született feleségek sztárjára, Teri Hatcherre? Férfiként pedig igazi macsó lenne.

Aleska finom vonásai idősebb korára megmaradnak, olyan mint egy előkelő dáma, aki után idősebb korában is megfordulnak az utcán.

Donald Trump amerikai elnök a fiatal fotóján nagyon szexi pasi! Nőként pedig ijesztően valóságos.

Schobert Norbi fotói lettek a legjobbak, egészséges bácsiként képzeljük el és csillogó szemű bájos nőként. A kisfiú Norbi pedig nagyon cuki!

Nyáron mutatják be a Trónok harca következő évadát. Ezért az összeállításból nem maradhatott ki Viharbanszületett Daenerys aki kemény, acélos tekintetű asszony lenne és csábító ifjú.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Liptai Claudia befejezte

  Vége! Liptai Claudia befejezte

  Komoly döntést hozott a műsorvezető, aki elmondása szerint már arra vágyik, hogy a maga ura legyen, ráadásul szeretne minél több időt a gyermekeivel tölteni.

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.