EUR: 323,04 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Szolnok

Ilyen volt a Palacsintafesztivál!

A Palacsintafesztiválra a tavalyihoz hasonlóan idén is rengetegen érkeztek, főként kisgyermekes családok, de a fiatal korosztály számára is tartogatott érdekességeket a rendezvény – ilyen volt például a Wellhello-koncert is.

A három nap alatt a kóstoláson kívül számtalan programmal várták az érdeklődőket a szervezők; voltak koncertek, családi programok, palacsintasütő-versenyek, kézművesvásár, különböző hagyományőrző foglalkozások és játékok, dumaszínház, kalandpark, lufihajtogatás, arcfestés, kisvasút és még lehetne sorolni a sok-sok dolgot, amit a három nap alatt ki lehetett próbálni a NEFAG-játszótéren berendezett palacsintafaluban.


Péntek délután az Alma Együttes szórakoztatta a kicsiket
Fotó: Svarsnig Judit

 

A színpadok kicsik és nagyok számára egyaránt tartogattak izgalmas előadókat: a kicsiket pénteken az Alma Együttes, szombaton a 100 Folk Celsius, vasárnap pedig Halász Judit szórakoztatta, az idősebbek pedig Dévényi Tibi bácsi utcabálján vagy a Neoton Família koncertjén mulathattak. Pénteken és szombaton dumaszínház is várta az érdeklődőket, vasárnap pedig a Szolnoki Szimfonikus Zenekar koncertjét élvezhették a komolyzene szerelmesei.

A ’70-es, ’80-as évek sztárja, a Neoton Família is fellépett a fesztiválon
Fotó: Svarsnig Judit

A péntek este legnagyobb durranása kétség kívül a Wellhello koncertje volt
Fotó: Svarsnig Judit

Hatalmas tömeg tombolt a Wellhello koncertjén
Fotó: Svarsnig Judit

Dévényi Tibi Bácsi az első magyar DJ-ként vált híressé
Fotó: Svarsnig Judit

Halász Juditra is rengetegen voltak kíváncsiak
Fotó: Svarsnig Judit

Fotó: Svarsnig Judit

Fotó: Svarsnig Judit

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.