EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Imádja gyönyörű duci feleségét Pierce Brosnan

Pierce Brosnan és felesége Hawaiion ünnepelte a színész 64. születésnapját. A szemtanúk szerint a pár békésen napozott, romantikázott a tengerparton, majd esténként gyertyafény mellett vacsoráztak.

Korábban sokan támadták Brosnant és feleségét, Keely Smitht, hogy nem egymáshoz valók az asszony súlyfeleslege miatt, míg a színészért nők milliói rajongtak. Ők azonban nem törődtek a fanyalgókkal, 23 év házasság után is friss szerelmesek módjára andalognak a tengerparton.

Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith /Fotó: Profimedia, SIPA USA

Fotó: Profimedia, AKM-GSI

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!