EUR: 333,33 Ft
CHF: 303,13 Ft
2019. szeptember 18., szerda
Diána

Belföld

Íme Botka mesés vagyona – Fotók!

Bár két pontnál bővült Botka László vagyonnyilatkozata, abban még mindig nincs feltüntetve a közel 25 milliós terepjárója, amivel felesége közlekedik.

Az Origo most készített egy összeállítást, amiben fotókkal mutatják meg a politikus ingatlanjait, terepjáróját.


Továbbra sem szerepelteti bevallásában azt a méregdrága luxusterepjárót, aminek ő az üzembentartója. És a drága órákból is egyet írt be. A fizessenek a gazdagok jelszavával kampányoló politikus jól láthatóan jól él, nagyon szereti az egzotikus utazásokat is, nemrég a Maldív-szigetekről üzent a szocialistáknak – írja az Origo.

Itt megnézheti az MSZP miniszterelnök-jelöltjének mesés vagyonáról készült képeket!

Mint arról beszámoltunk, két ponton bővült az idén januárban benyújtott nyilatkozata az MSZP miniszterelnök-jelöltjének.

A szegedi Fidesz kezdeményezte a vagyonnyilatkozat-tételi eljárást Botka László helyi polgármesterrel, az MSZP miniszterelnök-jelöltjével szemben május 18-án. csütörtökön. Hollik István elmondta, az elmúlt hetekben, hónapokban napvilágot látott információ is egyértelművé tette, hogy Botka László hazudott a vagyoni helyzetéről. Felidézte, hogy Botka milliós luxusnyaraláson vett részt, ezenkívül felesége egy méregdrága luxusautóval közlekedik, ő milliós Rolex órát hord, két hete pedig az derült ki, hogy egy halastavat és telekrészt hagyott ki a vagyonnyilatkozatából.

Kapcsolódó Cikkek