EUR: 313,08 Ft
CHF: 267,32 Ft
2018. március 24., szombat
Gábor, Karina

Egyéb Miskolc

Ismét megteltek a pincék, élet költözött a Kisavasra

Több százan keresték fel a történelmi Avas borospincéit a hatodik alkalommal megrendezett Avasi Borangoláson.

Hatodik alkalommal rendezték meg az Avasi Borangolást – fotó: Facebook / Lokál

Idén több mint 35 pince és közel 60 elismert borász várta a látogatókat a VI. Borangoláson, ahol megkóstolhattuk többek között a Tokaji, Egri, Balatoni, Szekszárdi, Móri, Bükki, Soproni és Villányi borvidék legkiválóbb borait. A minőségi borok mellett jó zene és finom ételek is várták a látogatókat, a rendezvény záróakkordjaként pedig a P. Mobil adott fergeteges hangulatú koncertet az avasi kilátó lábánál szombat este.


Jó borból nem volt hiány – fotó: Facebook / Lokál

A Miskolczi Borbarátok Társasága Egyesület hatodik alkalommal rendezte meg ezt a különleges hangulatú bor- és gasztronómiai fesztivált a történelmi Avason. A kétnapos rendezvény alatt ismét megteltek borangolókkal a hétköznaponként üres utcák.

Kapcsolódó Cikkek

 • Világrekordért emeltek

  Világrekordért emeltek

  Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester.

 • Szakmák sztárjai versenyeznek

  Szakmák sztárjai versenyeznek

  A Dunaferr középiskola hat diákja, valamint a Lorántffy egy tanulója jutott be a Szakma Sztár Fesztivál verseny idei döntőjébe. Az előválogatók után a Dunaferrből az épület- és szerkezetlakatos, hegesztő, ipari gépész és karosszérialakatos szakok képviselői, a Lorántffyból pedig egy leendő fodrász jutott a fináléba.

 • Kőbánya hajóra szállt

  Kőbánya hajóra szállt

  Az eredetileg kőszállítóként is funkcionáló A38 hajó régóta az igényes zenét preferálók kedvelt helye.