EUR: 322,78 Ft
CHF: 285,77 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb XIX.kerület

Ismét Wekerlén tartották a Székelykapu Napokat

Már tizenharmadik alkalommal rendezték meg a Wekerlei Székelykapu Napokat. A háromnapos programsorozat a Magyar Kollégium Kulturális Egyesület, a Wekerlei Futóklub és a Wekerlei Társaskör összefogásában, a kispesti önkormányzat támogatásával jöhetett létre.

A Kós Károly téren három napig tartott az esemény, ahol a színpadon a helyi iskolák és óvodák tehetségei mutatták meg tudásukat. A gyerekek víz ihlette játékokkal ismerkedhettek meg és kézműves-foglalkozásokon vehettek részt a hétvégén. Vasárnap délelőtt rendezték meg a XV. Wekerlei Székelykapu Futást, majd egész napos piknik várta a helyieket.

Mindenki megtalálta a kedvencét
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kellemes kikapcsolódás volt az egész családnak
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.