2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Janicsák Veca szexi autószerelő lett

A Nagy Duett vasárnapi adásában a hosszú comboké és a maguktól kigombolódó blúzoké volt a főszerep. Janicsák Veca pedig új, igazán belevaló, szexi oldalát mutatta meg. – Ha ilyen autószerelőhöz vihetném az autómat, akkor is azt mondanám, hogy baja van a kocsinak, ha épp nincs – mondta Kasza Tibi A Nagy Duett vasárnapi adásában Janicsák Vecának, miután egyik pillanatról a másikra lekapta magáról a szerelőoverált Sinom Kornéllal közös produkciójában. Veca az est folyamán először mutatta meg szexi, vadóc énjét. Az est folyamán a második produkcióban pedig a blúza magától kigombolódott. A műsortól végül Ábrahám Edit és Vastag Csaba vett búcsút.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.

 • Gergely az új pókerkirály

  Gergely az új pókerkirály

  Vasárnap éjszaka véget ért Magyarország legrangosabb pókerversenye, a Las Vegas Casino Atrium Eurocenterben megrendezett Budapest Poker Open.