EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Jay Z és Beyonce a leggazdagabb sztárpár

A zenész sztárpár, Jay Z és Beyoncé közös vagyona a Forbes becslése szerint eléri az 1,6 milliárd dollárt (444 milliárd forint).

Az üzleti magazin adatai alapján Jay Z 810 millió dollárral (225 milliárd forint), Beyoncé pedig 350 millió dollárral (97 milliárd forint) rendelkezik. A Forbes úgy tudja, hogy Jay Z vagyonának zöme a rapper Roc Nation és más cégeiben fekszik. A népszerű zenész párosnak emellett komoly részesedése van a Tidal online zenei szolgáltatóban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!