2019. december 15., vasárnap
Valér

Extra

Jay Z és Beyonce a leggazdagabb sztárpár

A zenész sztárpár, Jay Z és Beyoncé közös vagyona a Forbes becslése szerint eléri az 1,6 milliárd dollárt (444 milliárd forint).

Az üzleti magazin adatai alapján Jay Z 810 millió dollárral (225 milliárd forint), Beyoncé pedig 350 millió dollárral (97 milliárd forint) rendelkezik. A Forbes úgy tudja, hogy Jay Z vagyonának zöme a rapper Roc Nation és más cégeiben fekszik. A népszerű zenész párosnak emellett komoly részesedése van a Tidal online zenei szolgáltatóban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elhunyt Anna Karina

  Elhunyt Anna Karina

  Elhunyt Anna Karina Ezüst Medve-díjas francia színésznő, a francia újhullám egyik arca, Jean-Luc Godard volt felesége, aki a világhírű rendező filmjeiben alakította legismertebb szerepeit.

 • Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

  Szujó Zoltán: Nálunk 600 kilométer alatt nincs karácsony

  A karácsonyi készülődés az év egyik legszebb időszaka, még annak ellenére is, hogy rengeteg stresszel és fáradsággal jár. Beszerezni az ajándékokat, megfőzni a finomságokat, és feldíszíteni a fát bizony nem kevés munka, a NőComment!

 • 2020-ban is lesz nyugdíjemelés

  2020-ban is lesz nyugdíjemelés

  Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével.