EUR: 323,34 Ft
CHF: 286,52 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Program

Jó Éjszakát Mád – Minőség a borokon túl is

Zorán, Sebestyén Márta, a Roy és Ádám Trió, Rakonczai Imre, Pély Barna, Szeder, –  többek között ezen előadók koncertjeivel várja a közönséget idén a Jó Éjszakát! Mád  Tokaj-Hegyalja ékszerdoboza mindig a minőségi kultúrát helyezte a középpontba, ez az  éven sincs másként.

A negyedik Jó éjszakát Mád! 55 programot kínál a vendégeknek egyetlen este leforgása alatt. A közönség 25 helyszín közül választhat, aminek döntő többsége természetesen borászat, de a település látnivalói is becsatlakoznak a programba.


A zene mellett a borok és a gasztronómia adja a rendezvény fő vonalát és idén a humorról sem feledkeztek meg. Kiss Ádám, Badár Sándor és Sándor György is fellép, emellett számos gyermekprogrammal kedveznek a családosoknak.

Ezen az estén a pincék nemcsak kinyitnak, de késő estig fogadnak vendégeket, az éttermek pedig helyi alapanyagokból készített Jó éjszakát menüvel készülnek. Remek borok minden helyszínen kóstolhatók, de az ez iránt érdeklődőket külön kóstolókkal és dűlőtúrákkal (akár holdfényben is) várják. A Tokaji Borbarátnők  a környezettudatosságra hívják fel a figyelmet, de napközben kiváló hazai  termékekkel is megismerkedhet a Mádra utazó.


Minőség minden területen

Összefogás a minőségi magyar termékek népszerűsítésére

A június 10-i Jó Éjszakát! Mád nemcsak ezen az estén törekszik a minőségre. A rendezvényt szervező Mádért Kulturális Nonprofit Kft. a Minőségi Magyar Termékek népszerűsítésére indított kezdeményezést az Agárdi Farm Kft.-vel közösen. Az akcióval az itthon előállított kiváló termékekre és azok készítőire hívják fel a figyelmet.

A rendezvény célkitűzése korábban is a Mádon magas minőségben előállított borok, a helyi alapanyagot felhasználó éttermek és szolgáltatások népszerűsítése volt. Ez éven az összefogás új és nagyobb célok megfogalmazását eredményezi, hiszen a vidék legyen bárhol, – Mádon vagy Agárdon, – a legkiválóbb alapanyagot biztosíthatja konyhánk számára. A friss tejből készült sajt, hozzá egy pohár jó furmint vagy az acélos búzából készült liszt és kenyér állandó szereplői a mindennapoknak.

A Jó éjszakát! Mád idén szívesen mutatja be a helyi mellett minden Magyarországon előállított kiváló terméket. A rendezvényen 11 és este 8 óra között mutatkoznak be a kezdeményezéshez csatlakozó termelők.

Várják mindazokat akik elkötelezettek a magas minőségű termékek előállítása mellett és csatlakoznak a népszerűsítéshez.

További információ: facebook.com/joejszakat

Kapcsolódó Cikkek