EUR: 323,29 Ft
CHF: 286,61 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Nagykanizsa

Jöhet az NB III?

Ebben a kiírásban az utolsó hazai bajnoki meccsére készül az UFC Nagykanizsa a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A szurkolók, más megközelítésben is, abban bíznak, hogy a szombati, a sereghajtó Türje elleni parti tényleg az utolsó lesz a „megye egyben”.

A Kanizsa legutóbb a Cesztreget múlta felül idegenben (1-2), s ezzel továbbra is három ponttal vezet a legfőbb rivális Csács előtt. A biztos aranyéremhez már „csak” két siker hiányzik, a Türje elleni kötelező, és a zárófordulóban a bronzéremre még mindig esélyes – jelenleg 5. – Szepetnek otthonában, a dél-zalai rangadón. Amennyiben ezt teljesítik Gombos Zsolt tanítványai, akkor jöhet az osztályozó, ősztől pedig az NB III.

Boros Zoltán (pirosban) kőkemény védőmunkája is kell a remélt győzelmekhez (Fotó: Gergely Szilárd)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.