EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Sport

Joshuára feni a fogát a pocakos Fury

Ahhoz képest, hogy felfüggesztették Tyson Fury versenyzői engedélyét, a nehézsúlyú világbajnok ökölvívó máris a frissiben vb-övet szerzett új csillagra, a Vlagyimir Klicskót kiütő Anthony Joshuára feni a fogát. Egyelőre szavakban.

/Fotó: MTI/EPA/Rolf Vennenbernd

A meccsre egyelőre nem sok esély kínálkozik, annál is inkább, mert Eddie Hearn, Joshua mérkőzésszervezője szerint Fury katasztrofális állapotban van, jókora pocakot eresztett. Ráadásul versenyzői engedélye sincs, hiszen azt bevonták, miután kokaint találtak a szervezetében. Szerinte csak depresszióját akarta kezelni a kokóval… Ettől függetlenül szájalásban máris verhetetlen.


– Ha összekerülök Joshuával a ringben, úgy fogok játszadozni vele, mint kiscica a pamutgombolyaggal – nyilatkozta nagy hangon Fury a Daily Mailnek. – Korábban azt hangoztattam, hogy Klicsko ellen lesz a legkönnyebb meccsem, most megváltozott a célom: Joshua még nála is könnyebb falatnak ígérkezik.

Első lépésként leadna vagy 50(!) kiló súlyfelesleget, és alaposan felkészülne Joshuából, aki Fury szerint az igazi bokszolók álma, hiszen csak egy „felpumpált izomzatú testépítő”, nincs kitartása, túl lassú, és gyenge a lábmunkája is. Ehhez képest elég simán kiütötte a súlycsoport utóbbi évtizedének meghatározó alakját, Vlagyimir Klicskót.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek