EUR: 323,24 Ft
CHF: 286,36 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Belföld

Kálmán Olga kiborult! Bojkottálja a műsorát az MSZP

Saját műsorában fakadt ki Kálmán Olga, mert hiába hívja a Hír Tv-be Molnár Gyulát, az MSZP elnöke nem hajlandó megjelenni nála.

Úgy tűnik már az MSZP sem kér Simicska Lajos tévéjéből, amit az Egyenes adásban műsorvezetője szóvá is tett.


A Hír Tv olyannyira vendéghiánnyal küzd, hogy az Egyenesen adásában napi rendszerességgel jelennek meg volt SZDSZ-es politikusok és a liberális párthoz hajdan közel álló értelmiségiek – írja a PestiSrácok.hu. A lap megemlíti, hogy a vendéglista hétről-hétre gyakorlatilag ugyanazokból a nevekből áll, annak ellenére, hogy a Hír Tv saját magát konzervatív szellemiségű médiumként határozza meg.

Molnár Gyula pártelnököt effektíve pont kettő hónapja, mióta ez a műsor elindult, még nem tudtam behívatni a szerkesztő kollégáimmal, valahogy soha nem ér rá az MSZP elnöke, hogy eljöjjön és beszéljen a Hír Tv nézőinek és mondjon valamit az MSZP jelenéről, jövőjéről, pár biztató szót, akik erre kíváncsiak. Botka Lászlóval most így május elsején voltunk kicsit sikertelenek, mert nyilván ő meg Szegedre utazott, de ő már legalább volt vendégünk itt ebben a műsorban, Molnár Gyulához még nem volt szerencsénk, de ami késik, az nem múlik” – idézi a PestiSrácok.hu Kálmán Olga kifakadását.

 

Kapcsolódó Cikkek