EUR: 323,24 Ft
CHF: 286,36 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Jaksity Kata albérletbe költözött a gyerekeivel

Mindent megtett, hogy megmentse a házasságát, de nem sikerült: Jaksity Kata műsorvezető hónapok óta egyedülálló anyaként neveli három gyermekét.

– Bedobozoltam az emlékeimet, hogy magammal vigyem őket egy új helyre – mondta a BEST-nek a műsorvezető, aki pár évvel ezelőtt még meg tudta menteni a házasságát, de ezúttal már nem sikerült. Így nemrég albérletbe kényszerült két fiával és kislányával.

– Küzdő típus vagyok, semmit nem adok fel egykönnyen, de ezt a csiki-csuki játékot, amit évekig folytattunk, már nem lehet tovább csinálni  mondta határozottan Kata, akinek gyerekei adtak erőt, hogy minél gyorsabban felálljon a padlóról.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.