EUR: 303,18 Ft
CHF: 267,27 Ft
2017. augusztus 20., vasárnap
István

Külföld

Képregényeivel jótékonykodott a kisfiú

Nagylelkű cselekedetet hajtott végre egy tízéves amerikai kisfiú, Carl Scheckel, aki amióta az eszét tudja, megszállott rajongója egyrészt a hadseregnek, másrészt a képregényeknek.

Carl eltervezte, hogy a katonai és családsegítő központnak, valamint a tengeren túl szolgáló katonáknak adományozza háromezer darabból álló gyűjteményét. A hatalmas dobozokba pakolt szuperhősös újságot a Trenton melletti katonai bázisra szállították, ahol átadta féltve őrzött lapjait Dominick Griego őrmesternek. A tiszthelyettes az adományért cserébe Carlt az egész bázison körbevezette, és több harci járművet, valamint katonai eszközt is kipróbálhatott.

Kapcsolódó Cikkek

 • Spanyolország nem növelte a terrorfenyegetettség szintjét

  Spanyolország nem növelte a terrorfenyegetettség szintjét

  Nem növelte a spanyol kormány a terrorfenyegetettség szintjét a katalóniai merényletek miatt, és továbbra is legmagasabb fokozat alatti, négyes szinten tartja a riasztást – közölte szombaton Juan Ignacio Zoido belügyminiszter, aki szerint a hatóságok úgy gondolják…

 • Marokkói migráns késelt Finnországban

  Marokkói migráns késelt Finnországban

  Terrorista indíttatású gyilkosságként kezeli a finn rendőrség a péntek délutáni turkui késeléses támadást; a feltételezett elkövető egy 18 éves, menedékjogért folyamodó marokkói férfi, és rajta kívül az esettel összefüggésben őrizetbe vettek még négy marokkóit, illetve még egyet köröznek – közölte szombaton a rendőrség.

 • Terrorizmus volt a halálos finn késelés

  Terrorizmus volt a halálos finn késelés

  Terrorizmussal összefüggő bűncselekményként kezeli a finn rendőrség a péntek délutáni turkui késeléses támadást, a feltételezett elkövető egy 18 éves marokkói férfi volt – közölte szombaton a finn rendőrség.