EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Belföld

KDNP: kétszínű és álságos, ahogy Gyurcsány pocskondiázza ellenfeleit

A KDNP szerint kétszínű és álságos, ahogy politikai haszonszerzésből ízléstelenül gúnyolja, pocskondiázza ellenfeleit Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke. Vona Gábor, a Jobbik vezetője pedig a kereszténydemokraták szerint szavazatmaximalizálással igazolja létét.

A kisebbik kormányzópárt az ellenzéki pártok május elsejei politikai rendezvényeiken elhangzott beszédekre reagált hétfői, MTI-hez eljuttatott közleményével. Gyurcsány Ferenc hétfőn azt mondta, a jövő évi választáson a demokratikus ellenzéki pártok együtt fognak működni, Vona Gábor pedig egy szabadabb és igazságosabb Magyarország felépítése mellett foglalt állást.


A KDNP úgy látja, Gyurcsány Ferenc úgy tesz, mintha nem lett volna meg a lehetősége, hogy Magyarországot jó irányba és felelősen vezesse, de elmulasztotta. Hozzátették: “már-már nevetséges”, hogy a porondmester szerepében tetszelegve még az ellenzéki összefogást is képes volt egy személyben bejelenteni.

A Vona Gábor által elmondottakra reagálva a KDNP azt közölte: a pártelnök azzal “hergelte” híveit, hogy a kormány álháborúkat vív, álproblémákról beszél. Feltették a kérdést, hogy a migránskérdés kezelésére, az eddigi gazdasági eredmények megóvására vagy nemzeti szuverenitásunk fenntartására gondolt-e Vona Gábor.

A KDNP úgy látja: arra törekszik a Jobbik vezetője, hogy egykori szavazói számára szavazatmaximalizálással igazolja létét és pálfordulását.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek