2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Belföld

Kedden nem lehet panaszunk az időjárásra

Hétfőn estig még a sok napsütés mellett a Duna és a Tisza közötti sávban és a Tiszántúl déli részén több gomolyfelhőre, és helyenként záporesőre, illetve egy-egy zivatarra is számítani lehet.

Éjszaka nyugat felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és hajnaltól kezdődően a Dunántúlon és az ország középső harmadában egyre többfelé várható zápor, zivatar, napközben a Tiszántúlon csak kevés helyen eshet. Hétfőn az északkeleti szelet az Alföldön még élénk, időnként erős széllökések is kísérik, majd ott estére mérséklődik a légmozgás. Emellett zivatarok környékén is számítani kell átmeneti szélerősödésre, viharos széllökésekre.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 22 és 28 fok között alakul, keleten lesz a melegebb.

Kapcsolódó Cikkek

 • Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  A pince tulajdonosa ezt a bort azoknak ajánlja, akik művészi módon húzzák ki a dugót a palackból, úgy kínálják , mint ajándékot az érzékeknek és elegáns mozdulattal forgatják a poharat.

 • Tovább nő a családok támogatása

  Tovább nő a családok támogatása

  Jövőre minden eddiginél több forrást fordít a kormány a családokra, és további jelentős lépések várhatók, amennyiben a magyar emberek a nemzeti konzultáción megerősítik a kormány elképzeléseit.

 • A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

  A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

  A roma és a magyar nép kultúrája kölcsönösen hatott egymásra, illetve a két népben közös a hit, a hagyományok tisztelete és a család szeretete – jelentette ki az emberi erőforrások minisztere a Roma Koordinációs Tanács hétfői budapesti ülésén.