EUR: 323,06 Ft
CHF: 286,59 Ft
2018. december 10., hétfő
Judit

Belföld

Keresi a rendőrség a VIII. kerületben lövöldöző két férfit

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt keres két férfit a fővárosi rendőrség – közölte a rendőrség csütörtök délután a honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint szerda reggel a VII. kerületben, a Garay téri piac épülete előtt három férfi szóváltásba keveredett egy negyedikkel. Egyikük a vita hevében egy gumilövedékes fegyverből lövéseket adott le a sértettre, aki könnyű sérüléseket szenvedett.


A BRFK VII. kerületi kapitánysága felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást a 43 éves P. László budapesti lakos és társai ellen.

Az erzsébetvárosi rendőrök P. Lászlót pár órán belül elfogták, budapesti társait, a 27 éves Pál Norbert Rolandot és a 40 éves Pál Gábort a rendőrök keresik. Fényképüket a rendőrség honlapján közzétették.

A rendőrség azt kéri, hogy akinek információja van a keresett férfiak tartózkodási helyéről, az névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111-es zöldszámán, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén – írta a BRFK.

Kapcsolódó Cikkek