EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb XVI.kerület

Kertváros, fényképeken nézve

A kerületi önkormányzat, az Erzsébetligeti Színház és az Öt Falu Egyesület közös fotópályázatot hirdetett  Kertvárosom címmel amatőr fotósoknak.

A zsűri döntése alapján az első díjat megnyerő, Ködfátyol című fotó szerepel majd az önkormányzat által készített füzetcsomagokon, melyeket az elmúlt évhez hasonlóan ingyen adnak a kerületi alsó tagozatos tanulóknak a következő tanévtől. A képet Csillagh Dániel készítette. A második helyezett Grivalszky-Ableda Zsófia Hétpettyes című alkotása, míg a harmadik helyen Réthy Andrea Virág a parkban című fényképe lett. A Facebook-szavazatok alapján a közönségdíjat Dénes Milán Tavaszi szél vizet áraszt című képe kapta, míg a Fejlődő Kertváros különdíj Balogh István Fényutazás című fotójáé lett.


Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.