EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Kiderült! Ezért mondott fel Gundel Takács Gábor

A népszerű tévés nem tudott előrébb lépni a Magyar Televízió sportosztályán, ezért 1995-ben felmondott, egy évvel az olimpia előtt.

Gundel Takács Gábor az Arckép című műsorban beszélt karrierjéről életútjáról. Azt is elárulta, hogy akkori döntésének Vitray Tamás volt az oka.


Szépen, lassan haladtam előre a pályámon {…}, az ember úgy keresgélte, hogy akkor oké, melyik lenne az ő sportága. {…} Hol ebbe ugrottam bele, hol abba ugrottam bele, egy ideig nagyon érdekes volt és nagyon jó volt. De egy pont után szerettem volna egy saját sportágat. {…} Erre nem adott lehetőséget. Azt mondtam neki, hogy én ezt így gondolom és szeretnék tovább lépni, de nem tudok. Ő erre ezt mondta, hogy ő meg azt gondolja, hogy én a képességeimnek megfelelő feladatokat látok el. Ezt a mondatot sose fogom elfelejteni – emlékezett vissza Gundel Takács Gábor, aki azt is bevallotta, hogy ez bizony fájt neki.

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.