EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Belföld

Kínos hangfelvétel a Jobbik vezetőjének válaszairól

Vádalkuval segítene Simicska Lajos oligarchán a Jobbik egyik vezető politikusa, Sneider Tamás.

A párt frakcióvezető-helyettese, az Országgyűlés alelnöke egy néhány nappal ezelőtti zirci lakossági fórumon arról beszélt: ha Simicska feldobja a miniszterelnököt, hogy hova kerültek a különböző vagyonok, akkor esetleg kisebb büntetéssel megúszhatja – írja a PestiSrácok.hu.

A portál felidézi, hogy április 26-án a Veszprém megyei Zircen tartott lakossági fórumot Sneider Tamás, az Országgyűlés jobbikos alelnöke és Varga Gábor, a párt választókerületi elnöke. A fórum vége felé egy férfi három kérdést intézett Sneiderhez, amelyek közül az első vonatkozott Simicska Lajosra; azt tudakolta, mi igaz a Jobbik és az oligarcha közeledésének híréből – írja a lap.

A PestiSrácok.hu exkluzív felvételből kiderül, mit válaszolt a politikus:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Bakondi: Újra napirenden a kvótajavaslat

    Bakondi: Újra napirenden a kvótajavaslat

    Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója szerint újra napirenden van a kvótajavaslat, és a jelenlegi európai parlamenti többség a jövő évi EP-választásig minden olyan döntést meg akar hozni, amely hosszú távon biztosítaná a migránsok “beözönlését”.

  • Tarlós: Az ellenzéki előválasztás egy blöff

    Tarlós: Az ellenzéki előválasztás egy blöff

    Tarlós István főpolgármester (Fidesz-KDNP) szerint az ellenzéki előválasztás egy blöff, mert ha az ellenzéknek valóban kétharmada lenne Budapesten – ahogy az országgyűlési választás óta hallani lehet -, mindegy lenne, kit indítanak főpolgármester-jelöltként a jövő évi önkormányzati választásokon.