EUR: 322,22 Ft
CHF: 285,12 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Kecskemét

Kiválóan szerepeltek a kecskeméti diákok

A Torna Diákolimpia B kategóriás országos döntőjén, Budapesten a kecskeméti Arany János Általános Iskola Lánchíd Utcai Sport Iskolájának diákjai is kiválóan szerepeltek. A diákolimpia a legrangosabb iskolai sportverseny hazánkban, amely idén ünnepli 30 éves jubileumát.

A lányok II. korcsoportos csapatversenyében a kecskeméti Arany János Általános Iskola Lánchíd Utcai Sport Iskolájának csapata bizonyult a legjobbnak, az iskola diákja, Jámbor Vivien pedig 3. helyezést érte el ugyanennek a korcsoportnak az egyéni versenyében. A két nap során összesen 720 gyerek, vagyis 120 csapat versenyzett. A Torna Diákolimpián közel 2200 gyermek indult el ebben a tanévben. A szombati nyitóünnepségen részt vett Balogh Gábor, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke is.

A kecskeméti diákok kiválóan szerepeltek a döntöben!

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.