EUR: 323,16 Ft
CHF: 287,79 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Kivégezték Pepét, a híres békát

Tizenkét év után elhunyt az internet talán egyik leghíresebb figurája, Pepe, a béka. A gyászhírt alkotója, Matt Furie jelentette be egy képregényrészlettel, amely a világháló koronázatlan királyát ábrázolja, miközben barátai gyászolják koporsója mellett.

Pepe még 2005-ben kezdte pályafutását a Myspace-en egy ártalmatlan, vicces békaként. Néhány hónap elteltével az internetezők annyira megkedvelték, hogy rövid időn belül egy mainstream mém lett. Ennek következtében a vicces karaktert később egyre többször használták gyűlöletszimbólumként – alkotója talán ezért is végzett az ikonikus karakterrel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.

 • Gergely az új pókerkirály

  Gergely az új pókerkirály

  Vasárnap éjszaka véget ért Magyarország legrangosabb pókerversenye, a Las Vegas Casino Atrium Eurocenterben megrendezett Budapest Poker Open.